Intimprodukter

De som anser att sex är tabu har dubbelmoral. Människan är skapt för att ha sex som fortplantning vilket gör att vi instinktivt har en sådan drift. Varför skall man undanhålla att sex är skönt, trevligt, sunt, underhållande och nödvändig? Tyvärr tappar många intresset i högre ålder, då är det lämpligt att ta till lite knep som sexleksaker och andra intimprodukter. Det finns massor med både roliga och nyttiga saker. Även unga kan må gott av att stimuleras, så marsch iväg till butiken: På gatan eller på webben.

Ta chansen till hjälp

Sexlusten kan variera hos människor av olika orsaker. Även om lusten finns kan potensen tryta. Karlar får svårt att få stånd och kvinnor kan vara torra. Det finns hjälp, så tveka inte att förbättra ditt sexliv. En del vänder sig till läkare men det kanske inte alltid är nödvändigt. Personal i intimbutiker är i regel mycket kunniga och kan ge massor med råd. Hjälp kan man även behöva om man är utan partner. Med sexhjälpmedel kan både kvinnor och män få fin stimulans och tillfredsställelse.

Redan hos det vanliga apoteket kan du finna bra produkter inom intima avdelningen. Ibland kan en lockande deodorant starta igång enzymerna och locka fram lusten, så enkelt kan det vara. Här finns även glidmedel, medel mot torrhet, andra krämer och massor med bra produkter om du nu inte vågar till sexbutiken i förstone. Handen på hjärtat, kan du köpa kondomer, tamponger och liknade på apoteket är väl steget till intimbutiken inte långt.

I sex- och intimbutiken

Vad kan man då hitta i en välsorterad butik intim? För paret kan kanske en klitorisstimulerande fjäril vara intressant. Eller duobollar som både stimulerar och tränar. Olika sorters pluggar är också på modet, de triggar sexet när det som mest behövs. Massagestavar och dildos kan både par och ensamma ha god nytta av. Penisringar, en vagina i latex eller andra lösvaginor passar den ensamme mannen. Mannen med erektionsproblem kan behöva en pump. Se där, massor med nyttiga prylar för alla.

Ibland behövs inte stora åthävor eller flertalet leksaker. Med en skön rakkräm kan paret renraka varandra. Sådan sysselsättning brukar kåta upp ordentligt och kan rekommenderas även för den ensamme. Ett renrakat kön kan också vara en fin biljett för den som skall ut och ragga; väcker stor åtrå för det mesta. Säkert kan du själv hitta på flera olika sätt och lekar för stimulans. För visst kan en del tips och trix berika ditt sexliv?

Tafsa inte utan lov

Summan av kardemumman, eller kontentan om man så föredrar är att alla mår bra av sex. Det gäller ända från puberteten och upp i hög ålder. Men om du inte vill skylta med det så gör inte så. Alla måste inte visa upp sig i Pride eller andra liknade sammanhang. Och tänk på att inte trakassera, se till att ha samförstånd. Gammal som ung behöver sex som inte alltid måste innebära penetrering eller utlösning. Kramar, närhet och tillit är också en del av sexualiteten. Ta hand om varandra, vårda varandra och ge varandra kärlek.